Snabblänkar

Snittblommor

Snittblommor

Våra duktiga florister hjälper dig att binda din egna unika bukett av vårt fräscha sortiment.

Leveranser av nya färska snittblommor får vi dagligen. Många snittblommor är också rättviseodlade.

Vi är specialister på såväl klassiska som trendiga buketter och det är hos oss du beställer arrangemangen för bröllop, begravningar och alla andra tillfällen, både till vardags och fest.

Önskar du blommor i ditt företags reception eller butik? Vi erbjuder veckovis leveranser så att ni alltid kan ha fräscha arrangemang som möter din personal och dina kunder.

 

Välkommen in och testa oss! Just nu har vi många härliga höstbuketter att välja på.

Sorgbinderi

När du vill säga farväl hjälper blommorna Dig att ge uttryck för känslorna vi det sista avskedet. Det finns många frågor kring vad som är lämpligt för tillfället och hur dekorationerna ska komponeras för att se bra ut. Vi har stor vana och erfarenhet av just dessa frågor och hjälper gärna till.

Vi rekommenderar att du beställer sorgbinderiet minst en vecka innan begravningen. Då har du möjlighet att välja vilka blommor du vill. Är det mer bråttom än så, brukar vi ändå kunna ordna något vackert.

Brudbuketter

 

Romantiskt, klassiskt eller tufft bröllop?

Vilket tema ni har för Ert vet bara Ni. Tillsammans med våra duktiga florister ser vi till att Er önskan blir uppfylld. Vi hjälper Er att få en helhet på bröllopets alla blommor – knapphålsblommor, tärnbukett, hårblommor och blomsterdekorationer till både kyrka och lokal.

Beställ i god tid.

Vi rekommenderar att du beställer blommorna minst tre veckor innan vigseln.

 

Tillbaka till start